Retkiblogi2021-06-23T15:03:24+03:00
Visit Ylöjärvi: Retkellä Ylöjärvellä

Retkiblogi

Millaista on retkeillä Ylöjärvellä? Mitä nähtävää ja koettavaa löytyy? Tervetuloa lukemaan Visit Ylöjärven Retkiblogia! Kesällä 2021 bloggaajana toimii Ylöjärven kesäretkeilijä Ella Huhtanen, jonka matkaa voit seurata Visit Ylöjärven Instagram-tilillä: www.instagram.com/visitylojarvi.

Metsään menee!

23.9.2021|

”Ihan parasta terapiaa!”, hehkutti kiireinen yrittäjä sosiaalisessa mediassa ja liitti kylkeen kuvan kahdesta täydestä sieniämpäristä. Myöhäissyksyn sienisato alkaa olla parhimmillaan. Keräilyvietti on voimissaan tähän aikaan vuodesta ja kannustan siirtämään sen perinnön jälkipolville.

Jurttayö saaressa

24.8.2021|

Kesän kenties eksoottisimman yöpymispaikan löysin Keihään tilalta, joka tarjoaa yhtenä majoitusvaihtoehtona jurttaa. Jurtta sijaitsee omassa saaressaan, joten rauha on taattu. Itse jurtan lisäksi saaressa on huussi ja laavu, jotka ovat yöpyjien käytössä. 150 metrin matka saareen taittuu soutuveneellä.

Hevonkuuseen koiran kanssa

17.8.2021|

Välillä retkeillessä olisi kiva päästää koira vapaaksi juoksemaan ja haistelemaan metsän tuoksuja. Siksipä olikin ihan huippujuttu, kun kuulin Karhella sijaitsevasta Hevonkuuseen-retkeilyalueesta. Se on yksityiseen käyttöön varattava aidattu retkeilymetsä, jossa on myös erinomaisesti yöpymiseen soveltuva kaunis laavu.

Keijärven ympäriajo

7.7.2021|

Lähdimme fillaroimaan Keijärven ympäri ajatuksella, että haluamme testata kaikki uimapaikat. Retki alkoikin heti Aron rannasta, jossa ensimmäinen pulahdus tuntui vielä virkistävän vilpoiselta. Seuraavana pysähdyspaikkana oli Isomäki, jonka löytämisessa Ylöjärvi Retkelle -karttapalvelu auttoi kovasti.

Go to Top