Visit Ylöjärvi: Näe ja koe - seikkailuja ja elämyksiä, frisbeegolfia Julkujärvellä

Seikkailuja ja elämyksiä

 

Ylöjärvellä on helppoa kokea erilaisia seikkailuja ja elämyksiä, kuten talvigolffia perunapellolla, pienoisgolfia, frisbeegolfia, kaapelivesihiihtoa, luontonoidan vetämiä patikkaretkiä… Uskallatko ottaa haasteen vastaan?

Frisbeegolfia Julkujärvellä

Julkujärvellä frisbeegolfia harrastavat niin ammattilaiset kuin amatööritkin. Molemmille nimittäin löytyvät omat ratansa. Ammattilaisille löytyy haastava 18-väyläinen AA1-tason rata,  jolla väylien keskipituus on 145 metrin tienoilla. Aloittelijoille suositeltavalla B2-tason amatööriradalla on 10 lyhyempää väylää, eikä virheistäkään rankaista aivan niin pahasti.

Lue lisää: frisbeegolfradat.fi
www.facebook.com/julkujarvidgp

Visit Ylöjärvi: Näe ja koe - seikkailuja ja elämyksiä, frisbeegolfia Julkujärvellä

Onko tässä Euroopan paras pienoisgolf?

Keilahallin yhteydessä sijaitseva 18-väyläinen pienoisgolfrata tarjoaa vaihtelua ja haastetta perinteisiin minigolf-ratoihin verrattuna. Pienoisgolf on erinomaista ajanvietettä perheille ja kaveriporukoille. Radan pinta on samanlaista tekonurmea, kuin oikeiden golf-kenttien harjoituslyöntiradoilla ja tarjoaa samanlaista tuntumaa, kuin puttiviheriöt.

Lue lisää: www.minigolfylojarvi.fi

Pienoisgolfia Ylöjärvellä

Elämyslaarin elämyspaketit

Elämyslaari on elämystapahtumiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa mm. metsästys-, kalastus- ja veneretkiä. Testaa kuuden metrin kiipeilyseinä, räiski maastoon rakennetulla paintball-radalla tai testaa taitosi jousiammunnassa! Näistä ja monista muista aktiviteeteista löydät lisätietoja yrityksen nettisivuilta.

Puhelin: 0500 722458
Sähköposti: myynti@elamyslaari.fi
Lue lisää:  www.elamyslaari.fi
www.facebook.com/Elämyslaari-Oy

Elämyslaari järjestää mm. Paintballia maastossa

Hiking Travel Hitin luontoretket

Hiking Travel Hit järjestää hyvänmielen luontoretkiä. Palveluihin kuuluu esimerkiksi ohjattuja patikka-, hiihto- ja melontaretkiä, sekä luontoretkiä ja -seikkailuja ympäri vuoden. Lähde luontonoidan matkaan, nautitaan vaikkapa nokipannukahvit nuotiolla!

Puhelin: 0400 636 057, 040 517 6527
Sähköposti: hikingtravel@hikingtravelhit.fi 
Lue lisää: www.hikingtravelhit.fi
www.facebook.com/hikingtravelhit

Hiking Travel Hit ja nokipannukahvit nuotiolla

Kaapelivesihiihtoa Wake Valleyssa

Peltomäki Campingin alueella pääsyt kokeilemaan kaapelivesihiihtoa. Cable wakeboarding eli kaapelivesihiihto on kesäinen harrastus, joka on vauhdista huolimatta turvallista. Kaapelivesihiihto ei vaadi pitkää kokemustaustaa. Kun olet varustautunut rohkeudella ja kokeilunhalulla, pääset pitkälle!

Osoite: Säynäväjärventie 38, 34130 Ylöjärvi
Puhelin: 044 096 1950, 040 744 7596
Sähköposti: wakevalleyfinland@gmail.com
Lue lisää: www.peltomakicamping.fi/wake-valley-kaapelilaakso

 

Vuokraa sähköpyörä tai lähde opastetulle fillariretkelle

Tampereella toimiva Pekan pakomatkat tarjoaa vuokrattavaksi sähköpyöriä. Sopimuksesta pyörä toimitetaan asiakkaan haluamaan paikkaan, myös Ylöjärvelle. Yritys tarjoaa myös opastettuja pyöräretkiä, myös isommillekin ryhmille.

Puhelin: 040 749 6594
Sähköposti: info@pakomatkat.fi
Lue lisää: www.pakomatkat.fi

Vuokraa sähköpyörä!

Talvigolfia Mäkkylän perunatilalla

Mäkkylän perunatilan pellot tampataan talviaikaan golfradaksi! Talvigolf kenttä pyritään avaamaan vuosittain helmikuun alkuun mennessä (säävarauksella). Rata on 9-väyläinen ja kokonaispituudeltaan n. 2500 m, PAR 36. Perunamyymälästä voi ostaa oransseja palloja ja myymälään suoritetaan myös pelimaksu. Väyläkartan saa ilmaiseksi myymälästä. Pelaaminen toimii itsepalveluperiaatteella.

Osoite: Keijärventie 396, 33470 Ylöjärvi
Puhelin: 0400 638 206
Lue lisää: www.makkylanperunatila.fi/talvigolf.htm