Visit Ylöjärvi: Näe ja koe - seikkailuja ja elämyksiä, frisbeegolfia Julkujärvellä

Seikkailuja ja elämyksiä

 

Ylöjärvellä on helppoa kokea erilaisia seikkailuja ja elämyksiä, kuten talvigolffia perunapellolla, pienoisgolfia, frisbeegolfia, kaapelivesihiihtoa, luontonoidan vetämiä patikkaretkiä… Uskallatko ottaa haasteen vastaan?

Frisbeegolfia Julkujärvellä

Julkujärvellä frisbeegolfia harrastavat niin ammattilaiset kuin amatööritkin. Molemmille nimittäin löytyvät omat ratansa. Ammattilaisille löytyy haastava 18-väyläinen AA1-tason rata,  jolla väylien keskipituus on 145 metrin tienoilla. Aloittelijoille suositeltavalla B2-tason amatööriradalla on 10 lyhyempää väylää, eikä virheistäkään rankaista aivan niin pahasti.

Lue lisää: frisbeegolfradat.fi
www.facebook.com/julkujarvidgp

Visit Ylöjärvi: Näe ja koe - seikkailuja ja elämyksiä, frisbeegolfia Julkujärvellä

Onko tässä Euroopan paras pienoisgolf?

Keilahallin yhteydessä sijaitseva 18-väyläinen pienoisgolfrata tarjoaa vaihtelua ja haastetta perinteisiin minigolf-ratoihin verrattuna. Pienoisgolf on erinomaista ajanvietettä perheille ja kaveriporukoille. Radan pinta on samanlaista tekonurmea, kuin oikeiden golf-kenttien harjoituslyöntiradoilla ja tarjoaa samanlaista tuntumaa, kuin puttiviheriöt.

Lue lisää: www.minigolfylojarvi.fi

Pienoisgolfia Ylöjärvellä

Elämyslaarin elämyspaketit

Elämyslaari on elämystapahtumiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa mm. metsästys-, kalastus- ja veneretkiä. Testaa kuuden metrin kiipeilyseinä, räiski maastoon rakennetulla paintball-radalla tai testaa taitosi jousiammunnassa! Näistä ja monista muista aktiviteeteista löydät lisätietoja yrityksen nettisivuilta.

Puhelin: 040 553 5291
Sähköposti: kari.laari@elamyslaari.fi
Lue lisää:  www.elamyslaari.fi
www.facebook.com/Elämyslaari-Oy

Visit Ylöjärvi: Elämyslaari järjestää mm. Paintballia maastossa

Hiking Travel Hitin luontoretket

Hiking Travel Hit järjestää hyvänmielen luontoretkiä. Palveluihin kuuluu esimerkiksi ohjattuja patikka-, hiihto- ja melontaretkiä, sekä luontoretkiä ja -seikkailuja ympäri vuoden. Lähde luontonoidan matkaan, nautitaan vaikkapa nokipannukahvit nuotiolla!

Puhelin: 050 414 7197, 040 517 6527
Sähköposti: hikingtravel@hikingtravelhit.fi 
Lue lisää: www.hikingtravelhit.fi
www.facebook.com/hikingtravelhit

Visit Ylöjärvi: Hiking Travel Hit ja nokipannukahvit nuotiolla

Kaapelivesihiihtoa Wake Valleyssa

Peltomäki Campingin alueella pääset kokeilemaan kaapelivesihiihtoa. Cable wakeboarding eli kaapelivesihiihto on kesäinen harrastus, joka on vauhdista huolimatta turvallista. Kaapelivesihiihto ei vaadi pitkää kokemustaustaa. Kun olet varustautunut rohkeudella ja kokeilunhalulla, pääset pitkälle!

Osoite: Säynäväjärventie 38, 34130 Ylöjärvi
Puhelin: 050 409 2240, 040 744 7596
Sähköposti: info@wakevalley.fi
Lue lisää: www.wakevalley.fi/vesilautailu

Visit Ylöjärvi: Seikkailuja ja elämyksiä Ylöjärvellä

Vuokraa sähköpyörä tai lähde opastetulle fillariretkelle

Tampereella toimiva Pekan pakomatkat tarjoaa vuokrattavaksi sähköpyöriä. Sopimuksesta pyörä toimitetaan asiakkaan haluamaan paikkaan, myös Ylöjärvelle. Yritys tarjoaa myös opastettuja pyöräretkiä, myös isommillekin ryhmille.

Puhelin: 040 749 6594
Sähköposti: info@pakomatkat.fi
Lue lisää: www.pakomatkat.fi

Vuokraa sähköpyörä!